Speciale gassen voor halfgeleiders

Onze wereldwijde oplossingen voor de halfgeleider- en fotovoltaïsche industrie. Van samengestelde halfgeleiders tot PV- en LED-productie.

Wij zijn uw leverancier van totaaloplossingen voor de halfgeleiderindustrie

Nippon Sanso Holdings Corporation (NSHD) exploiteert een totaal gascentrum met apparatuur voor de productie van zeer zuivere stikstof en systemen voor de levering van speciale gassen voor halfgeleiders (Semiconductor Specialty Gases, SSG) naast de productiefaciliteiten van de klant voor halfgeleiders en vloeibare kristallen, waardoor 24 uur per dag een stabiele toevoer van zeer zuivere stikstof en procesgassen via pijpleidingen mogelijk is.

Uw strategische partner voor speciale gassen voor de halfgeleiderindustrie
Onze eigen technologische oplossingen voor de elektronica-industrie variëren van de meest efficiënte leveringsopties tot op maat gemaakte technologische toepassingen voor klanten en partners.
Contacteer ons
Wij leveren alle speciale gassen voor halfgeleiders (SSG) die nodig zijn voor de processen van onze klanten.

Depositie en epitaxy gassen

Gassen voor etsen en reinigen

Litografie gassen

Doping gassen

Zeldzame, atmosferische & andere procesgassen

Onze apparatuur en diensten zorgen voor een stabiele, veilige en hoogwaardige gastoevoer
NANOCHEM® SSG luchtreinigers
Onze luchtreinigers bieden uitgebreide oplossingen op het gebied van bron-, gebruiks-, bulk- en nabije zuiveringsvereisten van gebruikers van speciaal gas.
MOCVD gereedschappen (Metaal Organische Chemische Damp Depositie)
Dient voor afzetting van dunne films van samengestelde halfgeleiders voor elektronica en opto-elektronica.
Reductiesysteem voor elektronische gassen

We hebben uitgebreide ervaring in de ontwikkeling, het ontwerp en de fabricage van uitlaatgasbehandelingsapparatuur (nabehandelingsapparatuur) om verschillende gassen die in uw productielocatie worden gebruikt, veilig en volledig te ontgiften.

Beheer van gassen op locatie

Als erkend leider op het gebied van service, veiligheid en betrouwbaarheid bieden wij diensten voor locaties, waaronder Total Gas and Chemical Management (TGCM), veiligheidstrainingen, systemen voor bewaking op afstand en nog veel meer.

Gastechnologie-oplossingen op maat voor elke toepassing
Wij staan voor uitstekende productkwaliteit, een robuuste toeleveringsketen en ultramoderne productiefaciliteiten.
Wij bieden een reeks innovatieve apparatuuroplossingen voor de elektronica-industrie. Wij passen onze technologie aan om de productiviteit te verbeteren en zo de kosten per wafer te verlagen, om ultrazuivering mogelijk te maken van gassen die worden gebruikt bij de productie van wafers en halfgeleiders,
Certifications

ISO 9001

ISO 14001

ISO 17025

Responsible Business Alliance

Nippon Gases is trots om lid te zijn van de RBA (Responsible Business Alliance) - een vrijwillige gedragscode met sociale, milieu- en ethische industrienormen, afgestemd op het DNA van ons bedrijf.

Wereldwijd bereik, lokale levering
Nippon Sanso Holdings Corporation (NSHD) levert aan klanten over de hele wereld.
Via onze gelokaliseerde dochterondernemingen en filialen zijn we bekend als TNSC in Japan, YTNS en TN Shanghai in China, NSTW in Taiwan, MATHESON in de VS, MGPK in Korea, Leeden NOX in Zuidoost-Azië en Nippon Gases in Europa.

Lokale capaciteiten en voorraden om de robuustheid van de toeleveringsketen en de leveringsflexibiliteit te verbeteren

Nippon Gases Europe produceert speciale gassen voor halfgeleiders in een speciale productiefaciliteit van hoge kwaliteit in Oevel, België. Een gemotiveerd en deskundig team van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat uw gassen veilig, op tijd en in de vereiste kwaliteit naar uw productielocatie worden verzonden.

De faciliteit biedt een compleet assortiment gassen die worden geproduceerd op volledig geautomatiseerde (PLC-gestuurde) apparatuur; geavanceerde technologische processen voor het aftappen, voorbereiden, vullen, mengen en analyseren van cilinders om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen; zeer nauwkeurige hydride- en koolwaterstofmeng- en analysemogelijkheden en voortdurende investeringen in nieuwe producten en productiemogelijkheden om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende markteisen.

Onze diensten maken de toekomst van innovatie en technologie in de elektronicamarkt mogelijk
We zijn klaar om u de correcte service te leveren.
We passen onze wereldwijde kennis en onderzoekscapaciteiten toe om te investeren in de lokale uitbreiding van onze faciliteiten, om de betrouwbaarheid van de gastoevoer te garanderen en om de groei van onze klanten te ondersteunen.
Contacteer ons