Ontwikkel je 

carrière bij Nippon Gases

Ontdek de Nippon Gases-familie en hoe u er deel van kan uitmaken

Wij laten onze mensen groeien om ons bedrijf te doen groeien

Waarom Nippon Gases
Wij zijn leider in industriële gassen

Momenteel zijn wij gevestigd in 13 landen en beschikken wij over 195 vestigingen. Wij stellen alles in het werk om een uitstekende service te verlenen aan onze honderdduizenden klanten uit diverse sectoren (industrie, voeding & drank, medisch, onderzoek...)

Wij begrijpen dat onze klanten een ongeëvenaarde service en innovatieve oplossingen voor hun behoeften verdienen, en daarom zijn wij voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en technologieën.

 

Om dit te realiseren, vormen we een winnend team waarin elk individu uniek en divers is en elkaar aanvult.

 

Wil jij zowel jouw leiderschaps- als technische vaardigheden ontwikkelen? Dan is Nippon Gases de ideale werkgever voor jou! Onze ingenieurs, net als vele andere werknemers, houden erg van het evenwicht tussen het gebruiken van hun technische kennis en het verder ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden.

 

Ontdek meer

 

Wij streven ernaar maatschappelijke waarde te creëren via innovatieve gasoplossingen die de industriële productiviteit verhogen, het menselijk welzijn verbeteren en bijdragen tot een duurzamere toekomst.

 

Dit is onze visie die de drie pijlers van duurzaamheid combineert: economisch (winst), milieu (planeet) en sociaal (mensen).

 

Kijkend naar onze stakeholders heeft Nippon Gases de verplichting om proactief op gas gebaseerde oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en de maatschappij zullen helpen bij het bereiken van een gemeenschappelijk doel: een duurzame wereld. Wij zien duurzaamheid als een hoeksteen van onze bedrijfsstrategie.

 

Lees meer

 

Ons engagement voor onze mensen
We zijn een high-performance onderneming
Nippon Gases is een van de bedrijven in de Global High-Performance Norm van Willis Towers Watson. 
Volgens Willis Towers Watson moeten High-Performance bedrijven aan twee criteria voldoen: financiële prestaties en een sterke bedrijfscultuur. Bij Nippon Gases werken we er elke dag aan om van ons bedrijf een betere plek voor onze werknemers te maken.
92%
van onze medewerkers erkent ons compromis met duurzaamheid
90%
voelt zich op één lijn met onze waarden, filosofie en visie als bedrijf
84%
gelooft dat ons management diversiteit op de werkplek steunt
87%
denkt dat digitalisering in het bedrijf de dagelijkse taken verbetert
*Gegevens gebaseerd op Pulse Survey 2021, waarbij meer dan 1600 werknemers 28 vragen van 12 verschillende categorieën hebben beantwoord.
Wat weet jij over Nippon Gases?
Maak kennis met onze mensen
Een team van zeer getalenteerde mensen met passie voor wat ze doen.
Meer dan 3.000 werknemers vormen ons diverse bedrijf met één ding gemeen: een absolute passie voor wat we doen. Wij zetten ons in voor veiligheid, kwaliteit en compliance, en ieder van ons heeft een directe impact op het bedrijf, onze klanten, de maatschappij en het milieu.
Meer dan 3.000 werknemers vormen ons diverse bedrijf met één ding gemeen: een absolute passie voor wat we doen. Wij zetten ons in voor veiligheid, kwaliteit en compliance, en ieder van ons heeft een directe impact op het bedrijf, onze klanten, de maatschappij en het milieu.
NG PEOPLE
Ontdek wat onze werknemers vinden van werken bij Nippon Gases.  

 

Volg #NGPeople op LinkedIn

 

Nippon Gases op LinkedIn
Blijf op de hoogte van ons nieuws, openstaande vacatures en meer op onze Linkedin account. Volg ons!

 

Bezoek onze LinkedIn account

 

Recruiters

Beate Müdder

Duitsland

Marie Tveit

Noorwegen

Carina Bager

Zweden

 

Levi Gooris

België, Nederland, Frankrijk

We zijn altijd op zoek naar talent
Bekijk onze openstaande vacatures.
Solliciteer nu!
Bereid je voor op je ontmoeting met ons: