Het nieuwe initiatief van NSHD draagt bij tot een duurzame samenleving voor de toekomst.

04/04/2022
Madrid, April 2022
Persbericht
Koolstofneutrale wereld is het nieuwe initiatief van Nippon Sanso Holdings (NSHD), gericht op het verminderen van de koolstofvoetafdruk.

‘Wij maken een koolstofneutrale wereld mogelijk’ vertegenwoordigt de verbintenis van NIPPON SANSO HOLDINGS om bij te dragen tot een duurzame samenleving voor de toekomst. Sinds haar oprichting heeft onze onderneming het voortouw genomen in het onderzoek naar en de ontwikkeling van gastechnieken en apparatuur voor het gebruik van industriële gassen, waarbij altijd de beste oplossing wordt geboden die nodig is, nu meer dan ooit.

 

Vandaag de dag zijn alle klanten van NIPPON SANSO HOLDINGS actief bezig met de overgang naar duurzame energie. Door gebruik te maken van onze verzamelde technologieën en meer dan 100 jaar ervaring willen wij helpen om deze overgang te verwezenlijken.

De visie van de holding staat voor het creëren van maatschappelijke waarde via innovatieve gasoplossingen die de industriële productiviteit verhogen, het menselijk welzijn verbeteren en bijdragen tot een duurzamere toekomst. Op basis van deze visie zetten wij, als "The Gas Professionals", reeds de eerste stappen om de portefeuille van op gas gebaseerde oplossingen te heroriënteren en te versterken, gericht op koolstofneutraliteit.

 

Er zijn vijf gebieden die deze visie sturen:

  • Vergroening van de verbranding. NIPPON SANSO HOLDINGS biedt de perfecte combinatie van groene zuurstof met de allernieuwste oxy-verbrandingstechnologie, waardoor industrieën het verbruik van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen kunnen terugdringen en ook CO-afvang gemakkelijker en goedkoper wordt. 

     

  • Waterstofoplossingen. NIPPON SANSO HOLDINGS biedt toegang tot de meest geschikte oplossingen om op duurzame wijze groene en koolstofarme waterstof te produceren, met de juiste balans tussen de meest geschikte technologie, beschikbare grondstoffen en hernieuwbare energie.

     

  • CO₂-opvangMet behulp van de meest geschikte CO-afvangtechnologie stelt NIPPON SANSO HOLDINGS hun klanten in staat om CO na zuivering opnieuw te gebruiken in verschillende productieprocessen of in andere sectoren van de industrie.

     

  • Circulaire economie. Teruggewonnen CO, schroot, afvalwarmte, slib uit afvalwaterzuiveringsinstallaties en industrieel, landbouw- en stadsafval kunnen in combinatie met de juiste technologie worden gebruikt om huidige productieprocessen te vervangen of om te vormen tot duurzamere processen.

     

  • Digitalisering. NIPPON SANSO HOLDINGS brede scala aan gassen, apparatuur en diensten in de elektronica-industrie stimuleert het fenomeen digitalisering als hefboom voor een circulair bedrijfsmodel en draagt zo bij aan een betrouwbare elektronica-industrie voor een koolstofneutrale toekomst.

 

Dankzij de synergie en de deskundigheid van de activiteiten op het gebied van industriële gassen in de 4 geografische hubs - Japan, Verenigde Staten, Europa en Azië & Oceanië - en de circulaire economie-visie van de THERMOS merkactiviteiten, zijn wij in staat om deze wereldwijde inspanning te ondernemen die alle leden van de groep op één lijn brengt en die essentieel is om onze klanten te helpen hun koolstofvoetafdruk te verkleinen

Koolstofneutrale strategie helpt NIPPON SANSO HOLDINGS te wapenen voor de toekomst door een plaats te creëren voor de groep in het toekomstige industriële landschap -waar duurzaamheid een must is- en versterkt het sterke geloof in en compromis met duurzame ontwikkeling die een koolstofneutrale wereld mogelijk maakt.

 

Er zijn geen toeschouwers, alleen deelnemers.
Wilt u als een van de eersten kennismaken met de oplossingen van NIPPON SANSO HOLDINGS?

Maak deel uit van de verandering  - carbonneutralworld.com

Over Nippon Sanso Holdings

De Nippon Sanso Holdings Group is 's werelds op drie na grootste leverancier van industriële, elektronische en medische gassen en is actief in vier geografische hubs - Japan, de Verenigde Staten, Europa en Azië & Oceanië - die 31 landen bestrijken. Daarnaast levert de Thermos-divisie THERMOS-merkproducten in meer dan 120 landen over de hele wereld. Sinds haar oprichting als Nippon Sanso Ltd. in 1910 staat de groep voor het creëren van maatschappelijke waarde door middel van innovatieve gasoplossingen die de industriële productiviteit verhogen, het menselijk welzijn verbeteren en bijdragen tot een duurzamere toekomst. Met meer dan 19.000 medewerkers zijn we samen "The Gas Professionals" en hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: "Het leven beter maken door middel van gastechnologie".