Nippon Sanso Holdings Corporation lanceert nieuwe website 'Carbon neutral world'

19/10/2022
Tokio, oktober 2022
Persbericht
Carbon neutral world is het initiatief waarin de toewijding van Nippon Sanso Holdings aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de industrie wordt toegelicht.
'Wij maken een koolstofneutrale wereld mogelijk' staat voor de inzet van Nippon Sanso Holding Group (NSHD) om bij te dragen aan een duurzame samenleving voor de toekomst.

Sinds de oprichting loopt NSHD voorop bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van gastechnieken en het gebruik van apparatuur op basis van industriële gassen - altijd met de beste oplossing als streefdoel.

Vandaag geeft de groep actief voorrang aan het zoeken naar zakelijke mogelijkheden om een koolstofneutrale samenleving te realiseren en heeft, om deze inspanning te bevorderen, een speciale koolstofneutrale website gecreëerd om hun koolstofneutrale specifieke technologieën en oplossingen bekend te maken.

Deze website maakt gebruik van illustraties en video's om effectief te communiceren naar de gebruiker; het promoten van voorstellen voor verschillende markten, waar zij de industrie willen ontwrichten.

De CO2-neutrale website van NSHD maakt gebruik van in het oog springende informatie en een baanbrekende methode van 'scrolly-telling' om gebruikers betrokken te houden op de reis naar CO2-neutraliteit.

De integratie van een strak, modern design en originele interactieve elementen (video's, blog, pop-out schermen, enz.) zorgt voor toegevoegde waarde voor de gebruiker met een ervaring die de klantreis prioriteit geeft en hen voorziet van relevante, informatieve inhoud.

Bovendien zal de nieuwe 'Nieuws' sectie gemakkelijk toegang geven tot artikelen en verhalen van alle NSHD groepsleden over de hele wereld, met een state-of-the-art zoek- en catalogiseringssysteem voor de soepelste gebruikersinterfaces.

De website zal de betrokkenheid van de NSHD Groep op het gebied van duurzaamheid effectief uitdragen en zakelijke mogelijkheden creëren over het gehele spectrum van de industrie.
Er zijn geen toeschouwers, alleen deelnemers.
Doe mee met de verandering - carbonneutralworld.com
 
Over Nippon Sanso Holdings

Nippon Sanso Holdings Group is 's werelds op drie na grootste leverancier van industriële, elektronische en medische gassen en is actief in vier geografische centra - Japan, de Verenigde Staten, Europa en Azië & Oceanië - in 31 landen. Bovendien levert Thermos producten onder het merk THERMOS aan meer dan 120 landen over de hele wereld. Sinds de oprichting als Nippon Sanso Ltd. in 1910 staat de groep voor het creëren van sociale waarde door middel van innovatieve gasoplossingen die de industriële productiviteit verhogen, het menselijk welzijn verbeteren en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met meer dan 19.000 werknemers zijn we samen "The Gas Professionals" en hebben we allemaal hetzelfde doel: "Het leven verbeteren door middel van gastechnologie".