Aqua Nor 2015

07 juni 2017

O&M Offshore Expo

O&M Offshore Expo er en ny international messe, der giver branchen et målrettet udstillingsvindue med fokus på alle aktører i offshore-industrien, med særlig vægt på operations og maintenance. Vi samler aktører, der arbejder med drift og vedligeholdelse af borerigge, havvindmøller, bølgekraftanlæg og alle typer offshore-installationer.

På O&M Offshore udstilles løsninger og produkter til alle grene af offshore-industrien fra knowhow, services, installation og support til værktøj og reservedele.

BUSINESS, VIDEN OG NETVÆRK
Viden og netværk er hjørnesten i moderne forretningsdrift, ikke mindst i offshore-industrien. Derfor skaber O&M Offshore Expo et stærkt B2B mødested med masser af muligheder for branchen til at knytte nye kontakter, finde nye samarbejdspartnere og skabe nye forretningsmuligheder, til gavn og udbytte for både udstillere og besøgende.

Fredericia Exhibition Centre

Fredricia, Danmark

Webside: O&M Offshore Expo